Saimme Hinku-tunnuksen käyttöoikeuden

Rauman kaupunki on myöntänyt Hinku – Kohti hiilineutraalia Raumaa –tunnuksen käyttöoikeuden ja kunniakirjan 11 raumalaiselle yritykselle. 

Käyttöoikeus annetaan yrityksille, jotka ovat osallistuneet Rauman kaupungin Hinku-hankkeeseen olemalla mukana resurssitehokkuuskävelyssä, osallistumalla resurssilaskelmien tekoon, cleantech-kartoitukseen tai tekemällä ilmastositoumuksen.

Tunnukset ja kunniakirjat myönnettiin ilmastositoumuksen tekemisestä tai osallistumisesta Senior & Sons Oy:n toteuttamien resurssilaskelmien tekoon.
Tunnuksen käyttöoikeus myönnettiin ja kunniakirjat jaettiin Rauman kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä 30.5. seuraaville yrityksille:

·         Bistromax Oy
·         Kalustesorvaus Ramberg Oy
·         Kiinteistökehitys Kuusisto Oy
·         Kongsberg Maritime Finland OY
·         Olu Bryki Raum
·         Pintos Oy
·         Rauman Akku Oy
·         Rauman Lukko Oy
·         Rauman seurakunta
·         Sisustustalo Kodinonni Ky
·         Suomen Akkukeräys Oy

– Hinku-hankkeeseen osallistuminen antaa yrityksille tietoa ja työkaluja ympäristöystävällisen toiminnan kehittämiseen, Rauman kaupungin yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi kertoo.

− Saimme hankkeessa lisää tietopohjaa, jonka avulla voimme suunnitella ja toteuttaa uusia toimia ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Pintos tekee jatkuvaa työtä sen eteen, että toimintamme kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän aina raaka-ainehankinnoista tuotantoon ja kuljetuksiin, Pintos Oy:n laatupäällikkö Jaakko Järvinen sanoo.

Rauman kaupunki on jakanut Hinku-tunnuksia vuodesta 2014 alkaen yhteensä 75 paikalliselle yritykselle.

Lisätietoa Hinku-hankkeesta sekä hiilineutraaliustavoitteista löytyy kaupungin nettisivuilta osoitteesta www.rauma.fi/hinku.