FAQ

Miten saan akun kierrätykseen?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse arkisin klo 7:30-16:00 tai sähköpostilla. Sovimme akkujen noudosta tai tuonnista kanssasi. 

Miksi toisin akut kierrätykseen juuri teille?

Olemme vastuullinen, kotimainen toimija, joka kierrättää lyijyakut lähes sataprosenttisesti. Tarjoamme sinulle lyijyn markkinahinnan mukaisen palkkion suuremmista akkumääristä. Toimipaikkamme sijaitsee Raumalla, mutta toimialueemme kattaa koko Suomen. Yhteistyökumppanimme Kaukokiito noutaa akut ilmaiseksi ja sen mukana saat meiltä niiden kuljetukseen soveltuvat kierrätyslaatikot.

Miten hyödyn akkujen kierrättämisestä kauttanne?

Tärkeimpänä, pääset vaivatta eroon akuistasi vastuullisen toimijan avustuksella ja saat kierrättämistäsi akuista lisäksi kilpailukykyisen palkkion. Samalla tuet kotimaista kiertotaloutta.

Voiko yksityinen henkilö tuoda meille akkuja? Voiko teille tuoda yksittäisen akun tai akkuja?

Otamme romuakkuja vastaan myös yksityishenkilöiltä, määrään tai kokoon katsomatta. Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä, soittamalla tai sähköpostilla. Kuullaan!

Mitä akkuja otatte vastaan?

Yrityksemme ottaa vastaan vain lyijyakkuja.

Onko palvelua käytetty ennenkin? Ovatko muut tuoneet akkuja?

Yrityksemme on toiminut ympäristöä kunnioittavana kierrätysalan toimijana jo vuodesta 1989 lähtien. Tänä aikana olemme kierrättäneet uusiokäyttöön lyijyakkuja satojen tonnien edestä. Meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto ja olemmekin saaneet tunnustusta vastuullisena toimijana.

Mihin akut menevät? Mitä niille käy?

Kierrätämme kaikki akut murskaimen avulla, joka erottelee akuista sen kaikki jakeet. Jakeet toimitetaan lyijysulattamoihin uusien akkujen valmistukseen. Voit lukea tarkemmin kierrätysprosessista kotisivuiltamme.

Mistä ohjeet suuronnettumuuden varalla löytyvät?

Ohjeet suuronnettumuuden varalle voit lukea klikkaamalla tästä.

Onko sinulla muita kysymyksiä yrityksellemme?

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään miten voisimme parhaiten palvella.